Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po každém ligovém kole se komise vyjadřuje ke sporným situacím ze všech zápasů. Je to veřejně dostupné. Poslední kolo i s komentářem pana Příhody. Co chcete víc? On za rok nebo za dva ty rozhodčí pískat na světové úrovni nenaučí. Chce to čas, já myslím, že je na dobré cestě.

S tou velkou trojkou máte pravdu jen částečně, na podzim byla několikrát poškozena třeba Sparta

Pokud jde o zveřejňování trestů pro rozhodčí, někdy před dvěma lety přišel zákaz od UEFA, takže bylo nutné to respektovat. Netuším, jestli to náhodou nezrušili.

0 0
možnosti

Příhoda si to vždycky okecá. Ruka byla u těla, nebo i když byla od těla, tak hráč chtěl uhnout... var měl/neměl vstoupit... pravidla jsou gumová a jejich výklad ještě víc. K tomu přidejte kreativitu zkorumpovaného fotbalového prostředí... Taky marně čekám, kdy rozhodčí zaříznou někoho z velké trojky třeba v Boleslavi, Jablonci... Ty tři kluby by si to měly rozdat mezi sebou a ligu nechat ostatním. NS druhou stranu, když si to kluby nechají líbit?

1 1
možnosti

Ještě přidám- dotek tam byl, nikdo nezkoumá jaké intenzity, hráči se najednou zastaví nohy až v dalším kroku, vyletí do vzduchu, vše proti přírodě a zákonům kynetiky a gravitace...

0 1
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 350x
Nadšený sportovní fanoušek. V minulosti jsem hrál hokej, tenis, volejbal, šachy a především fotbal, který hraji dodnes.

Seznam rubrik