Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Po odborné stránce je to naprostý diletant - viz. dlouhodobé výsledky našeho hokeje, takže měl skončit už dávno. Udavači z komunistické éry nemají ve veřejných funkcích co dělat, Babišem počínaje a Králem konče. Jenže naše morálka je dnes na samém dně, takže, co by bylo před 20 lety nemyslitelné, je dnes téměř normální....

1 0
možnosti
Foto

Poněkud se mýlíte. Ono to bylo i před, při, i po sametu. Od oněch ,,předpřipravených" až po jejich ,,soukmenovce", završené i zastřešené velkými hesly o pravdě a lásce a tlustou čarou za minulostí. A pro ,,sychr" podložené seznamy těch malých rybek a práskačů, kteří těm velkým a jejich profesinálům sloužili. A třicet let po sameu nad tím kde kdo kulí očka, že:-/

0 0
možnosti
PK

Má to dva úhly pohledu. Ten hlavní je, že Český hokej pod taktovkou tohoto člověka rozhodně neroste. A Král by tudíž už dávno na svém místě sedět neměl.

Druhým je, nynější aféra. Jestliže někdo očekával, že tohle samo odstoupí, musel být dost naivní. Já i věřím jeho vyjádření, že necítí vinu. Oni totiž podobní lidé nemají žádnou empatii. O tom svědčí i to, jak si vzal Král za tři dny svědka. Osobu, ně kterou donášel. Taktéž STBáka. Který v rozhovoru sdělil, že Král je vlastně hrdina. :-)

No nic. Jak píšete. Nechť nyní ukážou vámi zmínění borci, jak jim jde o Český hokej. A nejen duo Jágr, Šlégr. Ale i Brněnský Zábranský, mezinárodní Petr Bříza, či Jihlavský Ščerban. Puk je na jejich hokejkách a já se upřímně těším, na jejich výmluvy, po neodvolání při tajné volbě. Nedej bože, že bude jednomyslná.

3 0
možnosti
JJ

Tak nevím, jestli jste poslouchal tu tiskovku, ale Král byl kontaktován a podepsal to na vojně kontrášom a vyplývalo to víceméně z jeho vojenského zařazení. Nevím, jestli jste byl na vojně za komančů ale podle fotky byste o tom měl něco vědět. Dle podobných odsudků a vámi napsaného by měl třeba jeden z nejžhavějších kandidátů na prezidenta, nějaký Pavel, zalézt do kanálu a hlavu nevystrkovat. A jak vidno, jeho minulost nevadila ani NATU a nevadí to ani těm nejčistším hlasatelům morálky a lásky.

No a co Jágr a Šlégr a výkonný výbor? Pane "po ovoci poznáte je" a moralistickýma kecama ještě nikdo nic nevytvořil. Takže já bych Krále hodnotil podle práce a ne podle víc jak třicet let staré minulosti vy samosoudče, který zná Krále pouze z novin a hned má jasno.

5 4
možnosti
PK

Úplně slyším, co by vám do očí řekla parta, kolem hokejistů, jako byl Modrý, Bubník. Konopásek, Kobranov, Roziňák, Jirka, Červený, Macelis, Španinger, Hainý a Stock.

2 0
možnosti
Foto

I hokej je již dávno byznys. Ale to i politika. Takže se moralizuje, a to kde kým. Také ,,nástroj". V politice, tedy i v byznysu. Jenomže, ani v byznysu již dávno neplatí jen podání ruky a plácnutí si, že tak se ti či oni dohodli. Vždy je to boj. I existenční. A tam se na morálku jaksi nehraje. Až tak moc ani na ledě. I tam se užívají i tzv. taktic. fauly;-)

0 0
možnosti
JD

Je to Králův problém, ale Jágr je dehonestován, protože Krále okamžitě neodsoudil a nevyzval k rezignaci! ;-D;-D;-D

1 1
možnosti
Foto

No, potom se ovšem divím, proč má Jágr na zádech zrovna 688-o

4 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 350x
Nadšený sportovní fanoušek. V minulosti jsem hrál hokej, tenis, volejbal, šachy a především fotbal, který hraji dodnes.

Seznam rubrik